ALIŞ YERİ
ALIŞ YERİ MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ
DÖNÜŞ YERİ MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
Özdere Araba Kiralama Armoni Rent A Car

Özdere Araba Kiralama Armoni Rent A Car

Özdere Araba Kiralama Armoni Rent A Car Hotel Teslim Güvenli Online Araç Kiralama Yola çıkıldığında önce Gümüldür sahillerine geliniyor. Gümüldür’den doğuya, Kuşadası yönüne gidildiğinde ara ara sahil tarafında, ama daha çok solunuzda çam ormanları var. Gümüldür sahillerini Özdere sahilleri izliyor.  
 
Özdere;  yol üzerindeki Çukuraltı ve 2 km. içerideki merkez köyü ile iki bölümlü bir belediye. Çukuraltı deniz kıyısında ama bütün kıyı yazlıklarla kaplı olduğu için yol boyunca yerleşim bitene kadar deniz görünmüyor. Köy girişini geçtikten sonra denizle birleşip denize paralel uzanan yolun sağında bakir kalmış koylar görsel bir keyif sunuyor.
 
Özdere sınırları içindeki koylar ve sahil şeridinin uzunluğu 40 km. Sahilin kıyıya paralel gitmemesi, girintili çıkıntılı bir çok koydan oluşması, sahil şeridinin ve kumun çok kaliteli olması, deniz suyunun temizliği turistlerin ve tur operatörlerinin de dikkatini çekmiş olmalı ki;  körfezin karşı kıyısında bulunan Kuşadası'na gelen yerli ve yabancı turistlerin büyük bir bölümü günlük yat turları ile Özdere sahillerine gelerek  burada denize giriyorlar.
 
Kuşadası’nın sahilinde otel yapılacak yer kalmayınca yeni oteller Özdere-Gümüldür Sahil şeridine kaymaya başlamış. Kuşadası’nın bölgeye çok yakın olması yatırımcıları bu bölgeye yönlendirmiş.
 
Tarihi Ören Yerlerine, Adnan Menderes Hava Limanına, Kuşadası ve Çeşme Deniz Limanlarına yakınlığı  Özdere' yi  kara ve deniz yolları ile dünyaya açılan bir pencere haline getirmiş.Özdere araç kiralama ve gümüldür araba kiralama hizmetleriyle armoni rent a car konaklama yaptığınız hotelde araç kiralama hizmetleri 7/24 saat online rezervasyon yapabilirsiniz.
 
İzmir’de en çok yazlık ve lüks tatil köyünün bir arada bulunduğu tatil beldelerinin başında gelen Özdere, Menderes ilçesine bağlı ve Selçuk, Ürkmez, Kuşadası gibi yerlere yakınlığı ile de ön plana çıkıyor. Yurt dışında yaşıyor ve bu yaz Özdere’deki yazlığınıza gelmeyi ya da konaklama için bir otelde rezervasyon yaptırmış olabilirsiniz. Peki ya İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na vardıktan sonra Özdere’ye nasıl geleceğinizi biliyor musunuz? Endişe etmenize gerek yok çünkü biz de bilmiyoruz, çünkü buna gerek yok! Armoni Rent A Car ayrıcalığı araç teslim anında nakit ödeme imkanı ve ekonomik fiyatlar, dahası özel adrese teslim imkanı ile tatiliniz süresince toplu taşıma araçlarına elveda diyebilirsiniz. Peki nasıl mı?
 resim yükle
Armoni Rent A Car Özdere Araç Kiralama
 
Armoni Özdere araç kiralama ve İzmir araç kiralama der demez akla ilk gelen firmalardan biri olan Armoni Rent A Car’ın diğer firmalardan farklı olmasının en önemli sebebi, müşterilerine kredi kartı ve depozito şartlarını koşmaması. Bu nedenle araç kiralayacak kişi de işlemleri en hızlı ve güvenilir şekilde gerçekleştirmekle kalmayıp aynı zamanda bütçesinden kar ederek de tatilinin ulaşım kısmını daha ekonomik bir hale getirebiliyor. Dilediğiniz noktada araç teslimini gerçekleştirebilir ve daha önceden hiçbir ödeme yapmayarak, araç teslim anında nakit bir şekilde ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.
 
Ekonomik Uygun Fiyatlar
 
Özdere araç kiralama firmaları araştırırken kuşkusuz fiyat ve güvenilirlik, öncelikleriniz olacak. Bu anlamda sadece müşterilerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda güvenilir hizmet vermeyi ilke edinmiş Armoni Rent A Car’ın yıl boyu süren kampanya ve fırsatlarını yakından takip edebilir, online olarak aracınızı rezerve edebilir ve aracınızı dilediğiniz noktadan teslim alabilirsiniz. Yüksek sezonda bile uygun fiyatları ile farkını ortaya koyan erken rezervasyon kampanyalarına da bir göz atmanızda fayda var.
 resim yükle
Özel Adrese Ve Hotele Teslim
 
İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na yaklaşık 53 km mesafede konumlanan Özdere’ye toplu taşıma araçları ile ulaşmak, hele ki yurt dışından geldiyseniz ve yükünüz fazla ise epey zahmetli olacaktır. Bunun yerine kaç kişilik bir aile veya arkadaş grubu iseniz ona uygun bir araç kiralayabilir, hatta kiralama ücretini aranızda bölüşerek toplu taşıma araçlarına göre çok daha konforlu ve ekonomik bir şekilde seyahat edebilirsiniz. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na vardıktan sonra direkt Özdere’ye gitmek istemeyebilirsiniz. Veya tatilinizden önce İzmir’de yapacak başka işleriniz vardır. Bu anlamda aracı teslim alacağınız nokta illa ki havalimanı olmayacaktır. İzmir Adnan Menderes Havalimanı dışında başka bir araç teslim noktası seçme imkanı sunan Armoni Rent A Car, araç teslim alma ve etme yerinin esnekliği konusunda da müşterilerinden tam puan alıyor.
    
DAHA FAZLA...
Seferihisar Araç Kiralama

Seferihisar Araç Kiralama

İzmir Seferihisar merkeze 47 km uzaklıkta izmir adnan menderes havalimanına 65 km uzaklıktadır izmir havalimanı araç kiralama hizmeti veren Armoni Rent A Car Dan Kiraladınız araçla konforlu ve rahat bir bicimde ulaşım sağlaya bilirsiniz, tarihi zenginlikleri, masmavi denizi ve yemyeşil organik doğasıyla ilgi ve alaka görüyor. Tarihte kurulan 12 İyon kentinden biri olan Seferihisar’ın geçmişi MÖ 1,050’lere kadar uzanıyor. Çok sayıda medeniyetin izini ve tarihini taşıyan kent, kültür, tarih ve doğa meraklılarının beğenisini topluyor.
 
Tarihinin yanı sıra, Türkiye’nin ilk sakin şehri olan (Citta Slow) Seferihisar, zeytinlikleri, mis kokulu mandalina bahçeleriyle de görenleri etkiliyor. Kendine has leziz mutfağı, 49 km’lik sahil şeridi ve görülecek antik kentleriyle burası, turizm açısından her yıl kendini geliştiriyor. İzmir çevresinde gezilecek yerler arasındaki bu ilçede görülmesi gereken yerlerin bir listesini hazırladık.
resim yükle
Seferihisar’ın balıkçı köylerinden olan Sığacık, cana yakın insanlarıyla oldukça sevimli bir yer. Sahilde, limanı çevreleyen kalenin içine kurulan köyün daracık sokakları ve özgün mimarisi görülmeye değer. Burada, 1522’de Kanuni Sultan Süleyman’ın emriyle yaptırılan Sığacık Kalesi, görülecek yerler arasında bulunuyor. Balıkçı köyü ayrıca, dalış yapıp zıpkınla balık avlamak isteyenlerin ya da yatla koyları gezmek isteyen tatilcilerin ilgi gösterdikleri yerlerden.
Sığacık Pazarı, her pazar Sığacık Kaleiçi ve çevre sokaklarda kuruluyor. Halden hiçbir ürünün girmediği bu pazarda, tüm ürünler Seferihisar ve köylerinde üretim yapan üreticilere ait. Üreticiler pazarda, el emeği göz nuru çok sayıda ürün, kendi yetiştirdikleri her çeşit meyve ve sebzeyi aracısız satabiliyor. Haftasonu keyfi için Seferihisar’a gelenlerin mutlaka uğradığı pazarda, Ege otları en çok ilgi gören ürünler arasında.
Geç Osmanlı Dönemi yapılarından olan Seferihisar Ulu Camii, 1816’dan günümüze kadar gelen eserlerden. Geniş bir avlu içinde yer alan tek minareli bina, ahşap mahfil ve minbere sahip. 1996’da kapsamlı onarım gören bina günümüzde hizmet vermeye devam ediyor. Barok süslemelerin öne çıktığı caminin içi ziyaretçileri etkiliyor.
 
Seferihisar’ın kültürünü yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla kurulan Kültür Müzesi, çok sayıda etnoğrafik esere sahip. Burayla, gelenlerin ilçe hakkında bilgi sahibi olmaları sağlanırken, bir yandan da kaybolmaya yüz tutmuş değerler gün yüzüne çıkarılıyor. Arşiv görevi de gören bu yer sayesinde kenarda kalmış belgeler de ortaya çıkarak ilçenin ve bölgenin tarihi daha detaylı inceleniyor. Etnografya müzesi özelliği sayesinde günlük yaşamın somutlaştırıldığı sergilerde kıyafetler, eşyalar gibi çok sayıda obje de ziyaretçilere ulaşıyor.Seferihisar’a 5 km mesafede bulunan Teos Antik Kenti, bir yarımadaya kurulu liman kenti. MÖ 1,000 yılına dayanan tarihiyle deniz ticaretinde gelişen şehrin etkisi Nil Deltası’na kadar ulaşmış. Antik kentten günümüze ulaşan ve iyi korunmuş çok sayıda kalıntı bulunuyor. Akropol, antik tiyatro, kent surları, antik liman ve Anadolu’daki en büyük Dionysos Tapınağı görülebilecek eserler arasında bulunuyor.
 
Kurulan 12 İyon kentinden biri olan Lebedos Antik Kenti, döneminin en zayıf kentlerinden olarak biliniyor. Kral Kodros’un oğlu Andropompos tarafından kurulan şehrin çevresinde Kolophon ve Tlos gibi daha güçlü kentlerin varlığı nedeniyle gelişmesi pek mümkün olmayan yerlerden. Günümüze ulaşan pek fazla eser olmasa da, yarımadayı kuşatan sur kalıntıları ve doğal güzelliği nedeniyle burası, görülmeye değer noktalar arasında.
İzmir’e olan yakınlığıyla ziyaretçi sayısını daha da arttıran Akkum Plajı, Seferihisar’ın Sığacık mahallesinde bulunuyor. İzmir’in en güzel plajları arasında bulunan yer, masmavi berrak denizi ve yemyeşil doğasıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Mavi bayraklı sahil, başta rüzgar sörfü olmak üzere birçok su sporuna oldukça uygun bir yapıya sahip.
 
Mavi ve yeşilin mükemmel bir uyum içinde olduğu Ekmeksiz Plajı, tertemiz deniziyle gelenlerin beğenisini kazanıyor. 2001’de mavi bayrak alan bu sahilde kamp ve piknik yerleri de oldukça güzel. Piknik alanlarını çevreleyen çam ormanları sayesinde serin olan bu yer, tatilciler için yaz aylarında daha da cazip hale geliyor. Seferihisar’da kalkan dolmuşlarla ulaşımın da rahat olduğu plaj, serin sularıyla gelenlere keyifli vakit geçirmeyi vaat ediyor.
 
İzmir’de gezilecek yerler arasında olan Seferihisar, kültürel birikimi, yeşil ve mavinin birbirine karıştığı muhteşem doğası ve upuzun sahil şeridiyle tatilcilerin beğenisini kazanıyor. Kültür ve deniz turizminin yanı sıra, çok sayıda meyve ve sebzenin taze olarak bulunabildiği ilçe, her yıl daha çok kişi tarafından ziyaret ediliyor.
 
DAHA FAZLA...
Antalya Hotel Teslim Araç Kiralama

Antalya Hotel Teslim Araç Kiralama

Akdeniz'in manzaralarına girerek harika bir tatil geçirebilirsiniz.sizi etkileyecek olan dalma. Bu Armoni Rent A Car tarafından serbestçe seyahat etmek mümkündür Antalya'da, dinlenmek için en güzel yerlerden biri olan hizmetlerden faydalanın. Her ikisi de muhteşem yerler vardır
Antalya merkezinde ve çevresinde ziyaret etmek. Antalya'nın tüm doğal güzellikleri
rahatlıkla ulaşabileceğiniz Antalya Havalimanı'nda Araç Kiralama seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

antalya hotel teslim araç kiralama
Antalya Havalimanı Armoni Rent A Car Ofis


Uzun zamandır hayal ettiğiniz bir iş gezisinde yaşamak istediğiniz son şey
sahip olduğunuz veya hedefinize ulaşabileceğiniz, ulaşım Zorluklarıdır. Bizim olabilir
Antalya'da birinin sizi düşündüğünü görmek için Antalya araç kiralama bürosunu ziyaret edin. Sen
Antalya'nın büyülü atmosferine ilham verebilir, Dileğinize göre seyahat edebilir ve anları yaşayabilirsiniz.
keyfini çıkarın. İş seyahatlerinde, zor olmadan gideceğiniz yere hızlı bir şekilde gidebilirsiniz.
Toplu taşıma araçlarına katlanmak veya Bagaj taşımak zorunda kalmadan seçenekler. The
Antalya Havalimanı araç kiralama hizmeti her zaman size destek olmaya devam etmektedir. Araba Kiralama ofisleri am
Antalya Havalimanı, kolayca ulaşabileceğiniz noktalarda yer almaktadır. Uçuştan sonra olabilir
Ofisimizi ziyaret edin ve istediğiniz aracı seçin.


Antalya'da Araç Kiralama neden tercih edilmeli?


Araç Kiralama konusunda en tartışmalı konulardan biri Kiralık aracın fiyatıdır. Bu seçenek,
bazı insanlar için lüks görünmek aslında en büyük taleplerden biridir. Özellikle,
iş seyahatlerinde veya tatillerde büyük seyahat etmek için bir araba kiralama başvurusunda bulunmanız gerekir.
Sorunları önlemek için. Antalya Havalimanı, müşterilerine ucuz Araç Kiralama konusunda yardımcı olmaktadır. O
her bütçeye uygun araç bulmak mümkündür. Antalya Havalimanı Araç Kiralama hizmetleri
hayatınızın en güzel günlerini geçirebileceğiniz tatilinizde destek vermeye devam edin.
Tek yapmanız gereken uçuştan sonra ofisimizi ziyaret etmek ve ihtiyaçlarınızı bize bildirmektir.
Armoni Rent A Car Antalya Havalimanı Araç Kiralama fiyatları ile sizi memnun etmeye kararlıdır.


Araç Kiralama konusunda nelere dikkat edilmelidir?


Bir araba kiralamadan önce bazı ayrıntıları göz önünde bulundurmanız gerekir, böylece Arabanızda herhangi bir gölge olmaz.
Keyifli bir tatil yapmak için planlar var. Antalya Havalimanı için birden fazla seçenek sunuyor
Araç kiralama fiyatları ve araç modeli seçiminde aynı rotayı takip eder. Armoni Rent A
Antalya Havalimanı'nda ucuz araç kiralama seçenekleri sunan Car, tümüyle çalışmaya devam ediyor
Size tam hizmet sunmak için güç.
- Araba Kiralama sonra dikkatli yüksek tutmak ve araç üzerinde kontrol sahibi olmamalıdır
kaybetmek.
- Antalya Havalimanı fiyatları için çok sayıda seçenek sunuyor. Bütçenize uygun olanı seçebilirsiniz.
Bu seçenekleri değerlendirerek fiyatı seçin.
- Aldığınız aracın herhangi bir problemi olmadığından emin olmalısınız.
 Kira kontratını dikkatlice okumalısınız.

DAHA FAZLA...
İzmir Havalimanı Araba Kiralama

İzmir Havalimanı Araba Kiralama

Günümüz insanları pratiklik, dakiklik ve işleri bir an önce halletme ihtiyacı için hizmetlerden yararlanıyor. Özellikle uçakla seyahat etmeyi tercih edenler havalimanından istedikleri yerlere daha rahat ve güvenli koşullarda seyahat etmek istiyor. Ege'nin başkenti İzmir'e seyahatinizde firmamızın profesyonel ekibimizle yapmış olduğu İzmir havalimanı araç kiralama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Araç kiralama hizmetlerimizden memnun kalacak, güvenli ve konforlu seyahat etmenin farkını hissedeceksiniz.

İzmir araç kiralama hizmetleri neden tercih edilmeli?

Zamanı değerli olan kişiler, uçak yolculuklarından sonra sürüş keyfi yaşayabilecekleri daha avantajlı koşulları ve konforlu araçları tercih ediyor. Bu nedenle, araba kiralama hizmetleri birçok insan için popülerdir. Birçoğumuz araç kiralama hizmetlerinin neden tercih edilmesi gerektiğini merak ediyoruz. Bazı insanlar bunun gereksiz olduğunu düşünürken, bazı insanlar kiralık araba kullanmak istemiyor. Araba kiralamanın oldukça maliyetli olduğunu düşünenler de var. Ancak günümüzde araba kiralamak birçok insan için avantajlı bir seçenek haline geldi. 
İster iş toplantıları için ister tatil için seyahat etmek isterseniz havalimanından planladığınız yere seyahat için İzmir havalimanı rent a car hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Firmamız deneyimli ve uzman ekibi ile sadece sizi değil sevdiklerinizin güvenliğini ve konforunu da düşünmektedir. İzmir Havalimanı'ndan ayrıldığınızda güvenli ve konforlu koşullar altında şehri dolaşma ve iş toplantılarınıza yetişme şansınız olacak. Bu mantığa göre birçok kişi araç kiralama hizmetlerinden faydalanmaktadır.

Uygun fiyatlı bir araba kiralayabilir miyim?

Birçok kişi araba kiralamanın oldukça pahalı olduğunu düşünüyor. Ancak araç kiralama hizmetleri aynı zamanda ekonomik olmasının yanı sıra bir avantajdır. Bu yüzden birçok kişi uygun fiyatlı araç kiralama hizmetlerini tercih ediyor. İzmir Adnan Menderes havalimanı araç kiralama'dan İzmir ve çevresine rahatça seyahat edeceğiniz arabaları alabilir, sevdiklerinizle güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz. Kiralama hizmetlerimiz ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı uygun fiyatlı rent a car'dan konforlu ve güvenli seyahat fırsatlarına kavuşacaksınız. Uzman ve deneyimli ekibimizden talep edeceğiniz araçlarımızla izmir ve çevresine güvenle seyahat edebilirsiniz.

Araç kiralarken nelere dikkat edilmelidir?

Her durumda olduğu gibi araç kiralarken de dikkat etmemiz gereken noktalar var. Bu noktalara özen göstererek sevdiklerinizle rahatça seyahat etme fırsatına sahip olursunuz.

DAHA FAZLA...
Bodrum Havalimanı Araç Kiralama

Bodrum Havalimanı Araç Kiralama

Tatil yapmak dünyanın en eğlenceli aktivitelerinden biri olsa da istenilen tatile ulaşmada gidilecek
yollar birçok kişinin gözünde büyüyebiliyor. Gitmek istediğiniz uzun yolları Armoni Rent A Car
hizmetleriyle daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey Bodrum Havalimanı araç
kiralama hizmetlerinden faydalanmak.


Bodrum Havalimanı Araç Kiralama Armoni Rent A Car 


Yaz tatiliniz için kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesinde Bodrum Milas Havalimanı araç kiralama
hizmetleri yardımcı oluyor. Bodrum’un birbirinden güzel köşelerini, dilediğiniz gibi keşfetmek için en
uygun aracı kiralayarak yola çıkabilirsiniz. Bodrum Havalimanı içerisinde bulunan araç kiralama
ofislerimize gelerek istediğiniz özelliklere sahip bir araç bulmanız mümkün. Bodrum Havalimanı araç
kiralama hizmetleri en iyisini sunmak için tüm gücüyle çalışmaya devam ediyor.


Neden Bodrum araç kiralama hizmetleri tercih edilmelidir?


Araç kiralamak birçok kişinin vazgeçemediği ve her seyahatince mutlaka tercih ettiği hizmetler
arasında. Bodrum Havalimanı araba kiralama seçeneklerini değerlendirerek tatilinizde kendinizi
ödüllendirebilirsiniz. Takip etmeniz gereken otobüs saatleri olmadan dilerseniz sabahın en erken
saatlerinde dilerseniz de gecenin geç vakitlerinde yollara düşebilirsiniz. Ailenizi ve sevdiklerinizi rahat
ettirmenin en güzel yolu araba kiralamaktan geçiyor. Özellikle sıcak yaz günlerinde Bodrum
Havalimanı araç kiralama şirketleri rahat ve konforlu bir yolculuk yapmanıza ön ayak oluyor.


Uygun fiyatlı araba kiralama yapabilir miyim?


Araba kiralamak tatilcilerin akıllarında fiyatlarla ilgili soru işaretleri bırakabiliyor. Koca bir yıl tatil için
birikim yapanlar ilk başta araba kiralama hizmetlerine ön yargıyla yaklaşsa da uygun fiyatları
gördükten sonra fikirlerini değiştiriyorlar. Armoni Rent A Car Bodrum Havalimanı ucuz araç kiralama
seçeneklerini sunarak korkularınızın yersiz olduğunu size gösteriyor. Her bütçeye uygun bir araç
bulmak mümkün. Bodrum Havalimanı araba kiralama hizmetleri bütçenizi düşünerek hareket ediyor.
Bodrum Milas Havalimanı rent a car hizmetlerinin sunduğu seçenekleri değerlendirerek uygun
fiyatlara araba kiralayabilirsiniz. Bodrum Havalimanı ucuz araç kiralama konusunda size cazip
seçenekler sunuyor.


Araç kiralarken nelere dikkat edilmelidir?


Araç kiralarken bazı detayların gözünüzden kaçırmayarak meydana gelecek sorunların önüne
geçebilirsiniz. Armoni Rent A Car bu konuda size yardımcı olarak tatilinizde tadınızı kaçıracak küçük
ama önemli sorunların meydana gelmesini engelliyor. Seçimlerinizi yapmanızdan araç teslimine kadar
birçok konuda işinin en iyilerinden yardım alabilirsiniz. Bodrum Havalimanı rent a car firmaları
arasında başı çeken Armoni Rent A Car her anınızda yanınızda olmaya devam ediyor.

 Araç kiralama sırasında en önemli unsurlardan biri de bütçenize uygun olan en iyi aracı
seçmek. Bu nedenle kriterlerinizi önceden belirleyerek ne istediğinizden emin olmanızda
fayda var.


 Araç kiralama işlemleri arasında yer alan sözleşmeyi dikkatli bir şekilde okuyarak haklarınızın
ve sorumluluklarınızın ne olduğunu görmeniz önemli.


 Bodrum Havalimanı araç kiralama fiyatları bütçenize uygun seçenekleri sunduğu için
seçeceğiniz aracın size olan uygunluğunu ön plana alabilirsiniz.


 Aracı alırken yakıt deponuzun doluluğunu kontrol ederek teslim sırasında da aynı hassasiyeti
göstermeniz gerekli.


 Bodrum Milas araç kiralama hizmetlerinden faydalanırken araç boyutuna dikkat etmelisiniz.


 Bodrum Havalimanı araç kiralama şirketleri tarafından istenen evrakların tam olması
gerekiyor.


 Bodrum Havalimanı Rent A Car şirketlerinden biri olan Armoni Rent A Car ihtiyaçlarınıza
cevap vererek size en uygun seçeneği sunuyor. Ne de olsa seçeceğiniz aracın size uygun
olması oldukça önemli.

DAHA FAZLA...
İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

Seyahatlerinizin daha kolay ve konforlu bir şekilde gerçekleşmesini sağlamanın en iyi yolu İstanbul Havalimanı araç kiralama seçeneklerini değerlendirmekten geçiyor.Dilediğiniz her yere özgürce gidebilmek artık daha kolay.


İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Araç Kiralama Armoni Rent A Car


Zamanla yarış içinde olduğumuz şu devirde kısıtlı sürede yapılması gereken işlerse bir hayli fazla.
Koşuşturma içerisinde geçen hayatlara bir de seyahatler eklendi mi işler daha da içinden çıkılmaz bir
hal alıyor. İster iş ister gezmek amacıyla seyahatin ilk adımı atılsın, bu değişmeyecek bir durum.
Uçaklar zamandan tasarruf etmemizi sağlasa da uçuş sonrasındaki sürece de önem vermek gerek.
İstanbul havalimanı araba kiralama zamanınızın size kalmasını sağlıyor. İstanbul Havalimanı araç
kiralama firmaları arasında en çok tercih edilenlerden biri olan Armoni Rent A Car bu süreçte
yanınızda olmaya devam ediyor. Yapmanız gereken tek şey, uçuş sonrasında İstanbul Havalimanı’nda
bulunan araç kiralama ofisimize uğramak.


Neden İstanbul Havalimanı araç kiralama hizmetleri tercih edilmelidir?


İstanbul Havalimanı araç kiralama şirketleri hayatınızı kolaylaştırmak için elinden gelenin en
iyisini sunuyor. Toplu taşımaların bir hayli zorlu koşullarda hizmet verdiği İstanbul’da araç
kiralama seçeneğini avantaja çevirmek sizin elinizde. Hayatınıza küçük dokunuşlar ekleyerek
gününüzün daha güzel geçmesini sağlayabilirsiniz. İstanbul Havalimanı rent a car hizmetleri
size bu konuda yardımcı oluyor.


Uygun fiyatlı araba kiralama yapabilir miyim?


Araba kiralama birçok kişi tarafından oldukça külfetli bir iş olarak görülüyor. Maddi açıdan
bütçenizi sarsacağını düşündüğünüz araba kiralama seçeneğine karşı ön yargılarınızı geride
bırakmanızda fayda var. İstanbul Havalimanı araç kiralama fiyatları her bütçeye uygun
alternatifler sunuyor. Seçeceğiniz aracın modelinden aracı kiralayacağınız süreye kadar her
şeyi kendiniz belirleyebilirsiniz. Bütçenizi zorlamadan, sevdiklerinizle dilediğiniz gibi gezebilir,
İstanbul’un tüm güzelliklerini keşfe çıkabilirsiniz. İstanbul Havalimanı araba kiralama
sayesinde tatilinizi tam bir şölene dönüştürmeniz mümkün.


Araç kiralarken nelere dikkat edilmelidir?


Araç kiralama işlemleri öncesinde ve sonrasında dikkat edeceğiniz önemli noktalar sonradan
yaşanması mümkün sorunların önüne geçiyor. Armoni Rent A Car ailesi olarak araç
kiralarken dikkat etmeniz gerekenleri şu şekilde sıralayabiliriz:


 Araç kiralama sırasında kendinize en uygun arabayı seçmeniz gerek. Daha önce alışık
olmadığınız ya da tereddütte kaldığınız araçlardan uzak durmanızda fayda var.


 Araç kiralarken aracın boyutuna dikkat etmeniz gerek. Büyük ya da küçük araçların
avantaj ve dezavantajlarını belirleyerek karşılaşacağınız durumları önceden tahmin
edebilirsiniz.


 İlk defa geldiğiniz bir şehirde araç kiralama konforunu yaşamak istiyorsanız size güven
veren ve kurumsal imaja sahip olan firmaları tercih etmelisiniz. İstanbul Havalimanı
araç kiralama şirketleri arasında yer alan Armoni Rent A Car bu imaja sahip bir firma
olmasıyla isteklerinize net bir şekilde cevap veriyor.


 Araç kiralama sırasında size sunulan sözleşmeyi dikkatli okumanızı öneriyoruz.
Sözleşmede aklınıza uymayan maddeler yer alıyorsa bir kez daha düşünebilirsiniz.

DAHA FAZLA...
İzmirde Gezilecek Yerler

İzmirde Gezilecek Yerler

Ege'nin incisi izmiri eşsiz kılan güzelliğiyle Çok eski uygarlıkların tarihi miraslarını bıraktığı İzmir, sıcak insanları ve fuarları ile de dikkat çeken sahile kıyısı olan bir liman şehridir. Ege denizine kıyısı olmanın verdiği avantajla güzel plajları, turistik tarihi mekanları, sanatsal etkinlik ve konserlerle hem yaşamak hem de turist olarak gezmek için adeta ender şehirlerden biridir. Gerak iklimsel yapı olarak yazları aşırı sıcaklığın olmadığı ve kışlarında aşırı soğuklarla insanları üşütmediği orta termal evsane iklime sahiptir.

Gezilecek Yerler Merkez

İzmir saat kulesi,kordon boyu, Konak Yalı Cami, birçok hediyelik eşyanın satıldığı Kemeraltı çarşısı,Kızlaragası hanı sanatseverler için İzmir Resim ve Heykel Müzesi,İzmir Atatürk evi müzesi Basmane tarihi tren garı,Kıbrıs Şehitleri,tarihi asansör görülmesi gereken yerler İzmir Konak ve alsancakta bulunmaktadır . Akşam gün batımını kordon boyunca yürüyerek geçirmek, Konak Vapur iskelesine binerek Karşıyaka’yı turlamak size tavsiye edeceğimiz fikirler arasındadır.

resim yükle

Sasalı Kuş Cenneti

Doğa Mucizesi izmir Kuş Cenneti İkiyüz otuz kuş türüne ev sahipliği yapan İzmir kuş cenneti, kuşların göç yolları üzerinde yer alması sebebiyle her yıl onbinlerce kuşun ziyaret ettiği bir lokasyondur.

İzmir Doğal Yaşam Parkı

İzmir Doğal Yaşam Parkı.Avrupa’nın en büyük eşsiz doğal yaşam parklarından biridir İzmir Çiğli’de bulunan park, pek çok canlıya ev sahipliği yapmaktadır.İzmir merkeze 15 km uzaklıkta bulunmaktadır.

resim yükle

İzmir Foca

İzmir'in Şirin tatil beldelerinden biri olan Foca plajları tarihi ve muteşem doğasızla gelen misafirleri kendine hayran bırakır.İzmir şehir merkezine 75 km uzaklıktadır.Antik dönemde Foça Phokaia adını foklardan alır İyon yerleşimlerinin en önemlilerinden biriydi. Bugünkü batı uygarlığının temelleri, İ.Ö. 6. yüzyıl'da İyonya'da atıldı. Dönemin İonya'sı felsefe, mimarlık ve heykeltıraşçılıkta öncü oldu. Pers saraylarını yapıtları ile donatmış heykeltıraş, Telephanes; ünlü mimar Theodoros (İ.Ö. 4.yy); İ.Ö. 494 yılındaki "Lade Deniz Savaşı"nı yöneten komutan Dionysos, Phokaialıyd resim yükle

Bozdağ Kayak Merkezi

İzmirin Ödemiş ilcesine 20 km uzaklıkta bulunan kayak merkezi her sene bir çok kayak sporu seven kişilere ev savipliği yapar Hem yaz ve hem de kış sezonlarında turizme açık olan Bozdağ Kayak Merkezi 1998 yılında hizmete açılmıştır. Tesis tatil günlerinde 16 binin üzerinde ziyaretçiye hizmet verebilmektedir. Tesiste 3 adet kayak alanı bulunmakta olup, profesyonel ve amatör kayakçılara hitap etmektedir. Tesis içerisinde 70 yataklı otel, restoran, kafeterya, izleme balkonları bulunmaktadır.Bozdağ Yamaç Paraşütü için de uygun coğrafi koşullara da sahiptir. Yamaç paraşütü tutkunları özellikle bahar ve yaz aylarında beldeye yoğun ilgi göstermektedirler.

resim yükle

Selçuk Efes 

İzmir İli, Selçuk İlçesi sınırları içindeki antik Efes kentinin ilk kuruluşu M.Ö. 6000 yıllarına, kadar inmektedir. Son yıllarda yapılan araştırma ve kazılarda Efes çevresindeki höyükler (tarih öncesi tepe yerleşimleri) ve kalenin bulunduğu Ayasuluk Tepesi'nde Tunç Çağları ve Hittitlere ait yerleşimler saptanmıştır. Hititler Döneminde kentin adı Apasas'tır. M.Ö. 1050 yıllarında Yunanistan'dan gelen göçmenlerin de yaşamaya başladığı liman kenti Efes, M.Ö. 560 yılında Artemis Tapınağı çevresine taşınmıştır. Bugün gezilen Efes ise, Büyük İskender'in generallerinden Lysimakhos tarafından M.Ö. 300 yıllarında kurulmuştur. Hellenistik ve Roma dönemlerinde en görkemli zamanlarını yaşayan Efes, Asya eyaletinin başkenti ve en büyük liman kenti olarak 200.000 kişilik nüfusa sahipti. Efes, Bizans Dönemi tekrar yer değiştirmiş ve ilk kez kurulduğu Selçuk'taki Ayasuluk Tepesi'ne gelmiştir. Meryem Ana Evi, Selçuk’a10km.uzaklıktaki Bülbül Dağı üzerinde yer almaktadır. İsa’nın ölümünden 4 ya da 6 yıl sonra St. John’un Meryem Ana’yı Efes’e getirdiği bilinmektedir. 1891 yılında Lazarist papazlar Alman rahibe A.Katherina Emmerick’in rüyası üzerine Meryem Ana’nın son günlerini geçirdiği evin araştırmalar sonunda bu ev olduğunu ortaya çıkarmışlardır. Bu olay Hıristyanlık dünyasında yepyeni bir buluş olmuş ve tüm dünya din alemine adeta ışık tutmuştur. Haç planlı ve kubbeli olan bu yapı daha sonra restore edilmiştir. Müslümanlarca da kutsal sayılan evde Papa VI.Paul’un 1967 deki ziyaretinden sonra her yıl Ağustos ayının 15. gününden ayinler düzenlenmektedir ve yoğun ziyaret görmektedir. Şirince köyü selçuk’un 8 km doğusunda yer alan 1922 yılına kadar Ortodoks Rumların yaşadığı Şirince Köyü bir mübadele köyüdür. Bir kaç Türk Müslüman görevli dışında nüfusun Rumlardan oluşması o yıllarda kültür ve gelenekte bir birliktelik meydana getirmiştir.Eski tarihi evleri üzüm bahçeleri ve şarabıyla meşurdur. resim yükle

Çeşme

İzmir çeşme plajlarının ve özellikle Ilıca plajının en önemli özelliklerinden biri de, kıyıdan denize doğru yaklaşık yüz metrelik bir şeridin insan boyunu geçmeyecek derinlikte olması. Sığ sularda, özellikle termal kaynaklarla beslenen sularda ultraviyole ışınlarının insan sağlığına çok daha fazla yararlı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır Ilıca plajı merkez olmak üzere kuzeydoğu yönünde Şifne’ye kadar uzanan kıyı bandı, güzel plajları ve kaplıcalarıyla meşurdur.Dalyan plajları ve balıkçı barınakları eski tarihiyle eşsiz bir güzellik sunar.Alaçatı degirmen simgesiyle ve turislik çarşısıyla yerli ve yabancı misafirlere sımsıcak bir güzellik sunar  yatçılar için bir cennet niteliğindedir. bol rüzgar alan sahili her yıl sörfçülere heyecanlı bir tatil sunar.resim yükle

DAHA FAZLA...
Çeşme Otel Teslim Araç Kiralama

Çeşme Otel Teslim Araç Kiralama

Çeşme kiralık araç konusunda her bütçeye uygun bir seçeneğe sahip. Konforlu ve son model araçlarımızı oldukça uygun fiyatlara kiralayabilirsiniz. Eğer bütçenizi sarsmadan konforlu bir seyahat gerçekleştirmek isterseniz İzmir Çeşme otel teslim kiralık araç seçeneklerimizin olduğu merkez ofisimize uğrayabilirsiniz. Çeşme rent a car bütçe dostu politikasıyla keyfinize keyif katıyor.resim yükle

Araç kiralamak artık temel ihtiyaçlar arasında yerini almaya başlıyor. Çeşme araç kiralama seçenekleri Bu ihtiyaçlara göre hazırlanan araç modelleri ile hizmetinizdeyiz. istersen bakabilirsin Çeşme araç kiralama seçeneklerinden kendinize en uygun aracı kiralayabilirsiniz. Kiralık Armoni Ege bölgesinde yaygın servis ağına sahip olan otomobil, kaliteli hizmet vermektedir.her nokta. Ayrıca İzmir havalimanı araç kiralama ofislerimizden de aracınızı kiralayıp yolculuğunuza devam edebilirsiniz.hızlı yolculuk. Çeşme araç kiralama seçenekleri büyük avantajlara sahip olmanıza yardımcı oluyor. Eğer Bugün kiraladığınız aracın gelecekte size yetmeyeceğini düşünüyorsanız,Aracınızı değiştirin, maddi kayıp yaşamadan konforlu yolculuklarınıza devam edin. Kiralayabilirsiniz Armoni Rent a Car Çeşme otel teslim araç kiralama ile zamandan ve paradan tasarruf edeceksiniz.
kendiniz ve sevdikleriniz. Araç kiralayarak tatilinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz.

DAHA FAZLA...
top