ALIŞ YERİ
ALIŞ YERİ MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ
DÖNÜŞ YERİ MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ

Özdere Araba Kiralama Armoni Rent A Car

Özdere Araba Kiralama Armoni Rent A Car Hotel Teslim Güvenli Online Araç Kiralama Yola çıkıldığında önce Gümüldür sahillerine geliniyor. Gümüldür’den doğuya, Kuşadası yönüne gidildiğinde ara ara sahil tarafında, ama daha çok solunuzda çam ormanları var. Gümüldür sahillerini Özdere sahilleri izliyor.  
 
Özdere;  yol üzerindeki Çukuraltı ve 2 km. içerideki merkez köyü ile iki bölümlü bir belediye. Çukuraltı deniz kıyısında ama bütün kıyı yazlıklarla kaplı olduğu için yol boyunca yerleşim bitene kadar deniz görünmüyor. Köy girişini geçtikten sonra denizle birleşip denize paralel uzanan yolun sağında bakir kalmış koylar görsel bir keyif sunuyor.
 
Özdere sınırları içindeki koylar ve sahil şeridinin uzunluğu 40 km. Sahilin kıyıya paralel gitmemesi, girintili çıkıntılı bir çok koydan oluşması, sahil şeridinin ve kumun çok kaliteli olması, deniz suyunun temizliği turistlerin ve tur operatörlerinin de dikkatini çekmiş olmalı ki;  körfezin karşı kıyısında bulunan Kuşadası'na gelen yerli ve yabancı turistlerin büyük bir bölümü günlük yat turları ile Özdere sahillerine gelerek  burada denize giriyorlar.
 
Kuşadası’nın sahilinde otel yapılacak yer kalmayınca yeni oteller Özdere-Gümüldür Sahil şeridine kaymaya başlamış. Kuşadası’nın bölgeye çok yakın olması yatırımcıları bu bölgeye yönlendirmiş.
 
Tarihi Ören Yerlerine, Adnan Menderes Hava Limanına, Kuşadası ve Çeşme Deniz Limanlarına yakınlığı  Özdere' yi  kara ve deniz yolları ile dünyaya açılan bir pencere haline getirmiş.Özdere araç kiralama ve gümüldür araba kiralama hizmetleriyle armoni rent a car konaklama yaptığınız hotelde araç kiralama hizmetleri 7/24 saat online rezervasyon yapabilirsiniz.
 
İzmir’de en çok yazlık ve lüks tatil köyünün bir arada bulunduğu tatil beldelerinin başında gelen Özdere, Menderes ilçesine bağlı ve Selçuk, Ürkmez, Kuşadası gibi yerlere yakınlığı ile de ön plana çıkıyor. Yurt dışında yaşıyor ve bu yaz Özdere’deki yazlığınıza gelmeyi ya da konaklama için bir otelde rezervasyon yaptırmış olabilirsiniz. Peki ya İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na vardıktan sonra Özdere’ye nasıl geleceğinizi biliyor musunuz? Endişe etmenize gerek yok çünkü biz de bilmiyoruz, çünkü buna gerek yok! Armoni Rent A Car ayrıcalığı araç teslim anında nakit ödeme imkanı ve ekonomik fiyatlar, dahası özel adrese teslim imkanı ile tatiliniz süresince toplu taşıma araçlarına elveda diyebilirsiniz. Peki nasıl mı?
 resim yükle
Armoni Rent A Car Özdere Araç Kiralama
 
Armoni Özdere araç kiralama ve İzmir araç kiralama der demez akla ilk gelen firmalardan biri olan Armoni Rent A Car’ın diğer firmalardan farklı olmasının en önemli sebebi, müşterilerine kredi kartı ve depozito şartlarını koşmaması. Bu nedenle araç kiralayacak kişi de işlemleri en hızlı ve güvenilir şekilde gerçekleştirmekle kalmayıp aynı zamanda bütçesinden kar ederek de tatilinin ulaşım kısmını daha ekonomik bir hale getirebiliyor. Dilediğiniz noktada araç teslimini gerçekleştirebilir ve daha önceden hiçbir ödeme yapmayarak, araç teslim anında nakit bir şekilde ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.
 
Ekonomik Uygun Fiyatlar
 
Özdere araç kiralama firmaları araştırırken kuşkusuz fiyat ve güvenilirlik, öncelikleriniz olacak. Bu anlamda sadece müşterilerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda güvenilir hizmet vermeyi ilke edinmiş Armoni Rent A Car’ın yıl boyu süren kampanya ve fırsatlarını yakından takip edebilir, online olarak aracınızı rezerve edebilir ve aracınızı dilediğiniz noktadan teslim alabilirsiniz. Yüksek sezonda bile uygun fiyatları ile farkını ortaya koyan erken rezervasyon kampanyalarına da bir göz atmanızda fayda var.
 resim yükle
Özel Adrese Ve Hotele Teslim
 
İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na yaklaşık 53 km mesafede konumlanan Özdere’ye toplu taşıma araçları ile ulaşmak, hele ki yurt dışından geldiyseniz ve yükünüz fazla ise epey zahmetli olacaktır. Bunun yerine kaç kişilik bir aile veya arkadaş grubu iseniz ona uygun bir araç kiralayabilir, hatta kiralama ücretini aranızda bölüşerek toplu taşıma araçlarına göre çok daha konforlu ve ekonomik bir şekilde seyahat edebilirsiniz. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na vardıktan sonra direkt Özdere’ye gitmek istemeyebilirsiniz. Veya tatilinizden önce İzmir’de yapacak başka işleriniz vardır. Bu anlamda aracı teslim alacağınız nokta illa ki havalimanı olmayacaktır. İzmir Adnan Menderes Havalimanı dışında başka bir araç teslim noktası seçme imkanı sunan Armoni Rent A Car, araç teslim alma ve etme yerinin esnekliği konusunda da müşterilerinden tam puan alıyor.
    
top